photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg  photo sbenr.jpg_zpson5jwyyk.jpg

Baca Secara Online




Selamat petang bloggers !!


Ada yang minat baca novel tak kat sini?
Nak baca secara online?
Untuk tengok lebih banyak,
Sila lah tengok kat bloglist  'Blog Mereka Yang Mantap'
di sidebar sebelah kanan blog saya.

Dijamin best belaka novel-novel dan cerpen di situ.
Jom baca novel/cerpen kat bawah ni. Jangan lupa komen sekali tau!
= )


SUPERB BEST :














13. Menantu Dari Overseas


*BACA SAMBUNGAN ENTRY INI DI 'BACA SECARA ONLINE II' *
Previous
Next Post »

21 Surat Cinta

Write Surat Cinta
Farina Hunny
AUTHOR
January 5, 2013 at 9:53 PM delete

pening nak baca online :(

Reply
avatar
January 5, 2013 at 10:17 PM delete

i follow jugak.. tapi dr penulisan2u.my

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
January 5, 2013 at 11:14 PM delete

ina pun macam tu tapi dsebabkan terlalu minat so cuba jugk baca skit2. hihi

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
January 5, 2013 at 11:15 PM delete

dulu Ina follow p2u jugk tp skarang tak. terlalu bnyk crite dri penulis bru lgipun p2u slalu lmbat update. sbb tu skarang ina lebih gemar bca di blog penulis sendri :)

Reply
avatar
Ainaa Azlan
AUTHOR
January 11, 2013 at 12:49 PM delete

jemput baca dan komen IRE, DA Triple dan THYA :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 23, 2013 at 3:04 PM delete

peningnye.... baca online kak:(

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 29, 2013 at 7:01 PM delete

gak ada novel paranoid...
novelnya buat sendiri ya?

Reply
avatar
Rosebud
AUTHOR
June 10, 2013 at 11:16 PM delete

Jom baca novel online Aku bukan Hana Tajima! di akubukanhanatajima.blogspot.com ^^

Reply
avatar
qaseeh
AUTHOR
June 12, 2013 at 2:58 PM delete

salam...awk ada tak novel ssdi...tgh hor kat tv3 setiap mlm jumaat tu..

upload laa awk ye..kita nak baca full story versi novel...tq

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
June 12, 2013 at 5:22 PM delete

@qaseeh w'salam. saya ada novel ssid. tapi maaf qaseeh sebab full version untk novel ssid memang tidak boleh diuploadkan dlm mana2 laman web atau senang cerita internet. sebb ini hak penulis.

baca secara online ini hanya utk bacaan bab awal novel2. klau ya pun full, mini novel tapi tak ada kat mana2 kedai.hanya ada dlm mana2 blog penulis.

klau qaseeh nak, qaseeh boleh beli novel ssid tu kat mana2 kedaibuku ataupun beli aje secara online, dpt diskaun rm3 lagi. kat www.karyaseni.my :)

Reply
avatar
June 27, 2013 at 4:55 PM delete

balak blues ada tak? mana nak cari ye?

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
August 29, 2013 at 9:46 PM delete

@sha nis - ap yg biasa? huhu :a

Reply
avatar
Rosebud
AUTHOR
May 7, 2014 at 9:40 PM delete

Jom baca novel Aku bukan Hana Tajima! di akubukanhanatajima.blogspot.com :)

Reply
avatar
Syed Nahri
AUTHOR
January 7, 2015 at 6:54 PM delete

Mcm mana nk baca online..saya tak reti la..

Reply
avatar
farazaidee
AUTHOR
January 9, 2015 at 4:56 PM delete

salam....sis..saye tak boleh bace blog sis..kene mintak kebenaran...

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
January 9, 2015 at 5:00 PM delete

wsalam. blog nik ainaa ni ke? setahu sy, sy xpernh bt privacy hny utk readers

Reply
avatar
jue liza
AUTHOR
March 22, 2015 at 7:31 PM delete

Novel antara mahliga ego n cinta ada keluar x kg d pasaran

Reply
avatar

Nuffnang Ads